Decoration

Decorul creează dispoziții

Astăzi, majoritatea ne petrecem timpul la job și acasă în interior, astfel că ambianța din jurul nostru ne influențează starea de spirit încă de la prima oră a dimineții.. atunci când ne trezim și ne privim decorul dormitorului. Indiferent de gusturi, toata lumea se simte bine intr-o ambianta care le sustine starea de bine.

Chiar dacă fiecare dintre noi avem gusturi diferite, cu toții ne simțim relaxați și inspirați atunci când locuim sau lucrăm într-un mediu ce ne susține starea de bine.

În clipa în care devenim conștienți de modul în care decorul nostru ne influențează dispozițiile și viziunea asupra vieții, înțelegem nenumăratele feluri în care ne putem personaliza gândurile și trăirile pe care ni le dorim. Indiferent ca suntem sau constienti de acest lucru, noi toti suntem influentati la nivel profund de ambianta mediului in care locuim sau lucram.

Toate alegerile pe care le facem zi de zi, indiferent de domeniu sau context, poartă intenția de a ne aduce beneficii, nu-i așa?

În ceea ce privește decorul casei noastre, alegerile sunt printre cele mai importante, deoarece acasă ne petrecem cea mai mare parte a timpului. În plus, casa noastră este și o oglindă simbolică a identității noastre.

Tu ce beneficii îți dorești de la obiectele cu care îți decorezi locuința? Ce dispoziție îți place să îți trezească piesele de mobilier? Ce dorințe să îți împlinească ambianța casei tale? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *