Erimar Rodeko Art inseamna libertate de exprimare prin intermediul lemnului si al culorilor. In viziunea noastra, "acasa" inseamna sa povestim despre noi si sa colectionam ceea ce iubim.

Daniel
Pasiunea pentru prelucrarea lemnului am dobandit-o in SUA, timp de 4 ani pe care i-am petrecut lucrand la o firma de amenajari interioare si exterioare, A-Moldavian Inc.

Roxana
Intrucat posibilitatile de decorare a lemnului sunt infinite, m-am regasit cu mare drag in creatia Erimar. Dintotdeauna mi-am dorit ca munca mea sa se realizeze din si pentru calatoria identitatii materializate prin arta.

Produse: Mobilier la comanda. Contemporan, modern sau vintage. Decoratiuni din lemn. Accesorii decorative pentru sedinte fotografice. Materiale utilizate: PAL melaminat, MDF, lemn masiv (stejar, fag, brad). Servicii in domeniul constructiilor si amenaj„rilor interioare. Preturile se stabilesc in functie de model, materiale si dimensiuni. Primim comenzi din Craiova si judetele invecinate, dar anumite produse de asemenea pot fi trimise oriunde in tara pentru a fi montate de catre client conform instructiunilor. Avem 4 ani de experienta la standarde americane in Michigan, SUA. Punem accent pe calitate, seriozitate, arta si imaginatie!